Nu de temperatuur buiten weer omhoog gaat en de zon zich weer meer laat zien, krijgen meer en meer bewoners zin om op donderdag mee te gaan op onze marktochtend. Helaas hebben we niet genoeg begeleiders om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen. Heeft u op donderdagochtend tijd en wilt u onze bewoners een gezellige ochtend bezorgen? Meldt u zich dan snel aan!

Beschrijving

Als vrijwilliger voor de marktochtend helpt u bewoners mee naar buiten te gaan en zelf hun eigen boodschapjes te doen. Het naar buiten gaan en zelf zien versterkt het gevoel van zelfstandigheid voor de ouderen.

Uw functie
Samen met de andere vrijwilligers en 1 medewerker haalt u bewoners op van hun appartement, maakt samen een boodschappenlijstje en gaat samen op stap om de benodigdheden te halen. Met de rolstoel rijdt u naar de markt of een van de andere winkels in Zevenhuizen. Na afloop brengt u de bewoners terug en kan met een andere bewoners  heerlijk samen boodschappen doen.

Uw profiel
U bent in staat om een rolstoel te duwen, U heeft interesse in ouderen, kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer
1x per week op donderdag van 9.00-11.45 uur.

Wij bieden u

Een open en collegiale sfeer, begeleiding, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of u wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Cora Heppe, coördinator Welzijn de Zevenster via cheppe@de7ster.nl of 0180-637275. U kunt ook hieronder uw gegevens invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

[si-contact-form form=’1′]