Ga erop uit met onze duofiets

Wilt u er samen lekker op uit in de natuur? De Zevenster heeft een duofiets met trapondersteuning die het mogelijk maakt om samen een mooie fietstocht in de omgeving te maken.

Bewoners kunnen gratis gebruik maken van onze duofiets. Daarnaast kunnen ouderen in Zevenhuizen tegen een kleine vergoeding van €7,50 euro per 1,5 uur ook de duofiets lenen.

De duofiets is een driewieltandem waarbij gebruikers naast elkaar zitten. Hierdoor hebben beide personen goed zicht en kunnen ze goed met elkaar communiceren. De fiets heeft een lage instap zodat men makkelijk op de fiets plaatsneemt. Op de duofiets is ruimte voor een bestuurder (bijvoorbeeld een familielid) en een bijrijder. De Zevenster heeft op dit moment geen fietsvrijwilliger, het is dus belangrijk dat u zelf een bestuurder vraagt. Uitleg over het gebruik van de fiets zullen wij vooraf geven.

Wilt u de duofiets een keer lenen?  U kunt de duofiets hier online reserveren. De fiets dient minimaal 24 uur van tevoren gereserveerd te worden. Wilt u de fiets op vrijdag, zaterdag of zondag lenen? Reserveer dan uiterlijk donderdag voor 16:00 uur, dit in verband met onze beschikbaarheid.

Neem voor meer informatie contact op met Team Dagbesteding, dagbesteding@de7ster.nl. Of bel ons op telefoonnummer 0180 – 637 275 of 0180 – 637 104.

1 Reactie
  1. Fijn dat er (nu) een goed werkende duofiets is👍

Geef een antwoord