Op dinsdag 16 juli is tijdens een feestelijke bijeenkomst met onze medewerkers ons nieuwe digitale leersysteem ‘Leren en doen’ live gegaan. Onder veel belangstelling is met het doorknippen van een lint het gebruik van deze nieuwe digitale leer-, ontwikkel- en kennisomgeving van start gegaan. Aan alle medewerkers werd bij de aftrap symbolisch een oranje zonnebril uitgereikt. De kleur oranje staat namelijk voor het visje dat in het logo van het leersysteem op zoek is naar ruim water is om te ontwikkelen. Samen met de tekst ‘leren en doen’ op de bril vormde het geheel een mooie aanleiding voor een goed ‘zet hem op’ moment.

In het zonnetje

Met elkaar mogen we trots zijn op de Zevenster. Er zijn maar liefst 76 medewerkers die afgelopen periode een diploma of certificaat hebben behaald. De bijeenkomst was een mooie gelegenheid om deze groep extra in het zonnetje te zetten door middel van het uitreiken van een zonnebloem.

Heerlijke afsluiting

De livegang en de aandacht voor de gecertificeerd medewerkers dit jaar zorgde voor een feestelijk en goed moment om elkaar te ontmoeten bij een heerlijke barbecue. We kijken terug op een geslaagde en gezellige bijeenkomst.

Geef een antwoord