Even voorstellen... huismeester Peter Zaal

Op 1 januari is Peter Zaal bij de Zevenster in dienst getreden als onze nieuwe huismeester. U bent hem misschien al ergens in ons gebouw tegengekomen, onze nieuwe collega stelt zich hier in ieder geval nog graag even verder aan u voor. Wij wensen Peter in ieder geval veel succes en werkplezier!

Mijn naam is Peter Zaal. Ik kom uit Rotterdam. Ik ben er geboren en getogen. Ik ben getrouwd, al 39 jaar. Ik heb een zoon en een dochter. Sinds 2015 werk ik voor Orion en sinds 2016 ook voor de Zevenster. Daarnaast werk ik ook nog voor mezelf. Ik repareer en onderhoud auto’s. Ik huur daarvoor een garagepand waar ik dit kan doen. De busjes van Orion onderhoud ik ook daar. Dat is mijn hobby en vind ik erg leuk om te doen. Sinds dit jaar ben ik echt in dienst van de Zevenster voor 8 uur per week. Ik werk twee ochtenden per week in de Zevenster.

Ik ben ooit begonnen in een garagebedrijf. Ik beheerde daar de taxi’s. Dat deden we ook voor Stichting Orion, een stichting voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Orion heeft na het faillissement van het garagebedrijf de busjes overgenomen en ik ben meegegaan naar Orion voor het onderhoud van de busjes. Zo ben ik de gezondheidszorg ingerold. Eenmaal werkzaam bij Orion heb ik op een gegeven moment gesolliciteerd op de vacature van huismeester. Ik werd gelijk aangenomen. En door de samenwerking van Orion met de Zevenster kwam ik ook hier.

Als huismeester voer ik allerlei klusjes uit. Van reparaties, zoals een lampje vervangen, het maken van een kapotte toiletpot, tot het onderhoud van bijvoorbeeld de wieltjes onder het bed. Het is leuk werken hier. De kleinschaligheid is prettig. De collega’s en de samenwerking is fijn! Mijn werkzaamheden verlopen goed. Soms is het hectisch, omdat ik maar twee ochtenden werk. Dat kan druk zijn. Maar eigenlijk gaat het altijd erg goed.

Geef een reactie