Marcella Seelbach, medewerkster Huishouding

Bij de Zevenster draait de zorg om mensen. Om onze bewoners en hun familie en mantelzorgers, onze medewerkers, onze vrijwilligers en behandeldiensten. In de serie ‘Een goed gesprek met…’ willen wij u graag met deze mensen laten kennismaken en u meer inzicht geven in het reilen en zeilen van onze zorginstelling. In deze aflevering geven we het woord aan Marcella Seelbach.

Wie is Marcella?

Marcella is geboren en getogen in Zevenhuizen en woont op een steenworp afstand van de Zevenster. Voordat zij hier in dienst kwam, in oktober 2020 voor het team huishouding, was ze al heel bekend met de Zevenster. Jaren geleden heeft ze hier al vakantiewerk gedaan. Ook heeft haar opa hier gewoond en kwam ze hier vaak op bezoek. Hij is helaas een paar jaar gelden overleden. Verder werken haar zus en bonus moeder in de Zevenster, dus het voelt wel een beetje als een familiebedrijf.

Voordat ze hier aan de slag ging werkte zij bij een benzinestation in Capelle aan de IJssel, maar dit was met de kinderen niet meer zo handig te combineren. De tweeling, Railey en Charlie, zijn nu 4 jaar oud. Railey gaat naar een kinderdagverblijf, omdat hij extra aandacht nodig heeft, Charlie zit op de basisschool.

Hoe ervaart Marcella haar werk?

Marcella vindt haar werk lekker ontspannend, want thuis moet ze constant aan staan voor haar jongens. Werken als verzorgende ziet ze niet zo zitten, maar ze vindt het wel belangrijk om mensen te helpen en dat doet ze zeker met haar werk. Ze maakt nu voornamelijk de openbare ruimtes schoon, zoals het restaurant, de hal, de toiletten etc. wat voor iedereen in de Zevenster heel belangrijk is. In het begin heeft ze ook de kamers van de bewoners schoongemaakt, maar omdat een andere collega het schoonmaken van de openbare ruimte te zwaar vond hebben ze dit geruild. Dit vond ze in het begin wel jammer, maar vindt het nu oké.

Wat doet Marcella in haar vrije tijd?

Vorig jaar heeft ze met haar man een stacaravan gekocht, waar ze in het zomerseizoen ieder weekend naar toe gaan. Daarnaast gaan ze er in de schoolvakantie 2 weken naar toe. De camping ligt in Middelbeers, Noord-Brabant, aan de rand van een bos, waar de familie veel wandelt. Er is ook een prachtig nieuw zwembad gebouwd.

Haar man werkt als ZZP’er en monteert keukens en vertrekt ‘s-ochtends vroeg en is pas laat thuis, want het is heel erg druk momenteel. Daarom genieten ze des temeer van hun weekenden op de camping met het hele gezin.

Sinds 2016 woont ze samen met haar man in Zevenhuizen. Marcella is een familiemens dus daarom wil ze hier ook echt niet weg. Dat vinden wij hier in de Zevenster ook heel prettig en hopen dat ze nog lang bij ons blijft werken.

Geef een antwoord