Administratief ondersteuner Jeanette Kuipers

Bij de Zevenster draait de zorg om mensen. Om onze bewoners en hun familie en mantelzorgers, onze medewerkers, onze vrijwilligers en behandeldiensten. In de serie ‘Een goed gesprek met…’ willen wij u graag met deze mensen laten kennismaken en u meer inzicht geven in het reilen en zeilen van onze zorg- instelling. In deze aflevering stellen wij onze administratief ondersteuner Jeanette Kuipers aan u voor.

Vertel iets over jezelf

Mijn naam is Jeanette Kuipers. Ik ben 60 jaar en net verhuisd van Strijen naar Strijensas samen met mijn man en onze jongste dochter, Irene (22). Wij hebben nog twee dochters, namelijk Sophie(29) en Hanna (25), die beide samenwonen met hun partner. Onze oudste dochter heeft met haar vriend ons oude huis, haar ouderlijk huis, gekocht en zijn dit aan het verbouwen en aanpassen naar hun eigen smaak.

Strijensas is een klein dorp in de Hoeksche Waard, wat vooral bekend staat om zijn jachthaven en het prachtige natuurgebied. Wij hebben gekozen om hier te gaan wonen, omdat wij hier een kavel konden kopen om hierop een duurzaam (houten woning met zonnepanelen en een warmtepomp) en levensloopbestendig huis te bouwen.

In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag en ik ga 2 keer per week spinnen in de sportschool. Verder ben ik gek op reizen en ontdek graag nieuwe bestemmingen en culturen.

Sinds 1989 ben ik in het bezit van een geldig EHBO diploma en naast bestuurlijke functies bij de vereniging heb ik ook verschillende keren aan wedstrijden meegedaan.

Naast mijn baan ben ik sinds 1 januari 2019 raadslid in de Gemeente Hoeksche Waard. Door mijn portefeuille het Sociaal Domein, ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in de zorgsector en besloten een carrièreswitch te maken.

Hoe lang werk je bij de Zevenster?

Op 18 juni ben ik gestart als administratief ondersteuner wat een compleet nieuwe uitdaging voor mij is. Mijn eerste indruk is heel goed en ik ervaar een prettige omgeving waar iedereen elkaar kent en waar de sfeer goed is.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor heb ik jaren in de reisbranche gewerkt en daarvoor 25 jaar bij de Rabobank. Daarnaast ben ik secretaris van het bestuur van het CDA Strijen en scriba van de diaconie van de Hervormde Gemeente Strijen geweest. De foto hierboven is genomen tijdens een werkbezoek aan de Pluktuin in Mookhoek.

Geef een antwoord