Een daverend applaus voor onze medewerkers

De uitbraak van het coronavirus in Nederland treft iedereen in onze samenleving. Ook bij de Zevenster beleven wij momenteel hectische tijden. Wij prijzen ons echter gelukkig met de niet-aflatende inzet van onze medewerkers, die ons door deze moeilijke tijd heen helpen. Door hun maximale inspanningen en hun liefde voor onze bewoners kunnen wij binnen de Zevenster nog steeds de zorg bieden die onze kwetsbare groep ouderen nodig heeft.

Wij begrijpen dat alle maatregelen die we moeten nemen veel van onze medewerkers vergen. We vinden het daarom tijd om liefde aan ze terug te geven. Om ze te bedanken en onze waardering te tonen voor hun flexibiliteit, energie en de lange werkdagen die zij ons geven. Wij zijn enorm trots op onze zorgtoppers!

Wij ondersteunen daarom ook van harte het initiatief voor een luid applaus vanavond om 20.00 uur. Een luid applaus om zorgmedewerkers en ander personeel in vitale functies in onze maatschappij een hart onder de riem te steken in het gevecht tegen het coronavirus. Klapt u met ons mee?

Geef een antwoord