Vrijwilligers gezocht bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster

In de Zevenster spelen vrijwilligers een onmisbare rol in het dagelijkse reilen en zeilen van ons verzorgingshuis en voor onze thuiszorgcliënten. En we kunnen altijd nog wel wat extra helpende handen gebruiken! Momenteel zoeken wij met spoed vrijwilligers voor de onderstaande functies.

Lunchverzorging restaurant

Als vrijwilliger in het restaurant helpt u mee om het restaurant in de Zevenster een warme en sfeervolle omgeving te zijn waar ouderen heerlijk kunnen genieten van de maaltijd en van sociale contacten.

Uw functie
U start met het dekken van de tafels. Zodra de gasten (onze bewoners en buurtbewoners) komen, helpt u met het opnemen van de maaltijd en het uitserveren. Na afloop helpt u met opruimen.

Uw profiel
U helpt meedenken in wensen en mogelijkheden van de gasten. U heeft interesse in ouderen, kunt een luisterend oor bieden en heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer
We hebben dagelijks van maandag tot en met zondag vrijwilligers nodig tussen 11.15 en 14.00 uur. In overleg met u spreken we af op welke dagen u beschikbaar bent.

Wij bieden u
Een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijks een feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?
Wilt u meer informatie of u wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Team Welzijn de Zevenster via dagbesteding@de7ster.nl of 0180-637275.


Ondersteuning dagbesteding

De dagbesteding is een voorziening van de Zevenster die ouderen ondersteunt in het zo lang mogelijk thuis wonen. Het bieden van activiteiten, afleiding, structuur en andere sociale contacten kan ervoor zorgen dat de ouderen ook daadwerkelijk langer thuis kunnen wonen. Soms door ontlasting van de mantelzorgers, maar ook door het tegengaan van vereenzaming en het doen van activiteiten waarbij hersenen en lichaam geactiveerd worden. De ouderen kunnen op grond van een medische indicatie 1 tot 3 dagen per week van onze dagopvang gebruik maken.

Uw functie
Samen met de medewerker Welzijn zorgt u voor een gezellige ochtend voor de ouderen.  Gezamenlijk de krant lezen en/of individueel met iemand iets doen. Alles kan en wordt in overleg met elkaar gedaan. Inspelen op wat de individuele mens nodig heeft staat centraal!

Uw profiel
U heeft interesse in ouderen en bent 20 jaar of ouder. U kunt een luisterend oor bieden, u heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands.

Wanneer
Tijdstip: op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. In overleg met u spreken we af op welke dag en welk dagdeel u beschikbaar bent.

Wij bieden u
Een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijks een feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering.

Meer weten?
Wilt u meer informatie of u wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Team Welzijn van de Zevenster via dagbesteding@de7ster.nl of 0180-637275.


Alle openstaande vrijwilligersvacatures

Geef een antwoord