Workshop verlies en rouw bij dementie op 28 april

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is deze workshop geannuleerd.

Als uw echtgeno(o)t(e), vader, moeder of andere dierbare dementie heeft, dan begint het afscheid nemen en het rouwen al voordat hij/zij overlijdt. U krijgt immers steeds minder contact met uw dierbare en hij/zij gaat steeds minder lijken op de persoon die hij/zij ooit was. De relatie verandert en zowel uw naaste als uzelf maken een verlies door. Hierdoor neemt u tijdens het ziekteproces al stapje voor stapje een beetje afscheid van uw geliefde. Hoe gaat u hiermee om?

Informatieavond verlies en rouw bij dementie

Voor een ieder die hiermee te maken heeft, organiseren we op dinsdag 28 april de

Workshop ‘Verlies en rouw bij dementie’

Tijdens de workshop gaan we in op het thema verlies en rouw bij dementie. De impact hiervan op de partner, kinderen, mantelzorgers en vrienden zal tijdens de informatieavond centraal staan. De workshop vindt plaats in ons restaurant en de spreker is onze maatschappelijk werker Dita Versteeg.

Bijzonderheden workshop

Vanaf 18.30 uur start de inloop met een kopje koffie, de workshop begint om 19.00 uur. De avond is rond 21.30 uur afgelopen, tussendoor wordt er een pauze gehouden. Iedereen die belangstelling heeft voor verlies en rouw bij dementie is van harte welkom; wij kijken er naar uit om u op deze avond te ontmoeten.  Het belooft een interactieve en inspirerende avond te worden.

Geef een reactie