Workshop dementie en onbegrepen gedrag
Bij mensen met dementie zien we heel vaak onbegrepen gedrag, zoals boosheid, onrust of seksueel ongepast gedrag. Hoe gaat u daarmee om? Hoe kunt u zelf bijdragen aan een omgeving die voor mensen met dementie veilig en vertrouwd is? En hoe kunt u ervoor zorgen dat onbegrepen gedrag zo min mogelijk voorkomt? Om meer inzicht in het antwoord op deze vragen te krijgen organiseren we op woensdag 24 april een familieavond in het restaurant van de Zevenster met de workshop ‘Dementie en onbegrepen gedrag’.

Inhoud workshop ‘Onbegrepen gedrag bij dementie’

Het belooft een interactieve en inspirerende avond te worden. Tijdens de workshop vertellen we eerst iets over dementie en onbegrepen gedrag. Daarna gaan we met elkaar op zoek naar mogelijke oorzaken en oplossingen. Na afloop van de workshop kunt u zich beter verplaatsen in personen met dementie en heeft u handvatten gekregen, waardoor u anders kunt omgaan met onbegrepen gedrag.

De workshop start om 18.30 uur en is uiterlijk 22.00 uur afgelopen. Tussendoor wordt er een pauze gehouden. Iedereen die belangstelling heeft voor onbegrepen gedrag bij dementie is van harte welkom.

Meld u snel aan

Er kunnen maximaal 50 mensen meedoen, dus wees er snel bij! U kunt zich tot 27 maart aanmelden bij Dita Versteeg, ons maatschappelijk werker. Dita is te bereiken via de mail: dversteeg@de7ster.nl of via telefoonnummer 0180 – 637 286.

Geef een reactie